Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

fredag 4 januari 2013

Flytta.

Vår kommande flytt känns som en befrielse. Äntligen är det dags att få det hem vi gemensamt valt, längtat efter och kommer kunna skapa till det som känns som hemma. V å r t hem. Där våra drömmar kan frodas, är byggt på framtidstro och där vi kan rota oss som familj. Ett riktigt hem.
Hemma där hemma är nu har aldrig riktigt känts just som hemma. En om en tillfällig tillflyktsort men som saknat just det dom gör att det känns som oss- trots att vi renoverat och gjort om vartenda rum från golv till tak. Det saknar liksom själ.
Vi har trivts och haft bra grannar, tyckt om läget och våra - för att rymmas på 80 kvadratmeter- luftiga ytor. Men något har fattats oss.
På första visningen kändes det som allt det vi saknade fanns i radhuset. Där fanns utrymmet, de barnvänliga kvarteret, uteplatsen med skogen som utsikt, min tvättstugedröm och just den där känslan av att det var så perfekt för oss. Visst de kunde varit större men å andra sidan letade vi specifikt efter en viss typ av boende i ett visst område och ibland kan man faktiskt inte få allt.
Sessan valde rum på första visningen och önskade så mycket att vi skulle vara dem som fick lov att flytta in och vi är så glada över att hennes önskan kunde uppfyllas!
I sommar kan vi grilla på baksidan, låta barnen bada i en liten pool, de kan springa in och ut skyddade från trafik och kanske kan vi till och med skaffa oss ett litet husdjur. Det sistnämnda vill jag och sessan väldigt gärna medan P tyvärr är mindre positivt inställd till den saken.
Husdjur eller ej, jag är säker på att vi kommer trivas alldeles utmärkt. Nu återstår bara att packa ihop alla våra tillhörigheter, frågan är bara vart och med vad man börjar?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar