Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

måndag 12 mars 2012

Fredag, lördag, söndag.

Helgen började bra! Playdate med världens bästa kompis i lekparken, sessan var jätte glad över att få leka med stora T och jag var väldigt glad över att få träffa Julia och lillan! Stoffe alias lekpappan busade med de stora barnen medan jag och Julia hängde med våra små, eller min stora och hennes mini;)
Vi fikade med prinsessmuffins och nybakade bullar och hade en väldigt mysig stund innan våra lekkamrater var tvungna att åka hem för att inte lillan skulle bli kall!

 
Lite senare kom Theresé över med döttrarna. Sessan och A lekte massor, och de lyckades verkligen hitta och släpa fram varenda leksak som fanns! Tre gånger hann de städa under tiden de lekte annars hade vi nog blivit dränkta i prylar! Vi bestämde oss för att äta middag ihop och hade en väldigt trevlig spontan fredagskväll!
På lördagen stod jag och Liv på barnloppis och försökte göra oss av med en del prylar, det gick okej och var faktiskt rikigt kul även om folk är sjukt snåla!! Sessan och lilleman hängde med pappa och tittade på farbror Patriks fotbollsmatch och hade haft det riktigt kul!
På kvällen käkade vi middag hemma hos farmor och farfar, vi laddade med godis framför melodifestvalen och sessan lyckades med att se en liten stund innan hon somnade, men lycklig var hon som minsann var stor nog att vara uppe sent och se på mellodifestivalen! Vi sov över och vaknade tidigt av två tok pigga ungar. Det kändes sådär när man själv var hur  trött som helst! Det blev lunch och vila för Bode stora och små på eftermiddagen innan vi gick ut på picknick och lekte!
På kvällen blev vi bjudna på dansk middag hos mormor och morfar vilket också fick bli avslutningen på en väldigt fin och mysig helg!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar