Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

måndag 12 mars 2012

Viktproblem.

Sonen äter bokstavligen upp mig, för om det inte är amningen som min drastiska viktminskning beror på så vet har jag ingen aning om vad som annars skulle orsaka den!
Ställde mig på vågen i lördagskväll, det efter vi ätit en stor god middagen och ätit en massa godis och ändå pekade den på ynka 47 (!!) kg.
I veckan blir det till att ringa till vårdcentralen för att få tag i en dietist, kanske kan någon kunnig människa kan få klarhet i varför jag bara går ner i vikt trots att jag äter mat precis som vanligt plus att jag utöver det äter en hel massa onödiga kalorier som fikabröd, läsk och godis.
Jag vill inte bli en ohälsosam person eftersom att det sliter så på kroppen men just nu känns det som att jag måste äta extra på kvällarna och under dagarna för att få upp kaloriintaget! Att bara bli smalare och smalare samtidigt som man ska orka ta hand om två barn och släpa runt på min "lilla" 10 kilos bebis sliter ju också när kroppen börjar istället börjar bränna muskelmassa för att alla fettreserver är slut.
Tänkte att jag skulle börja skriva någon slags matdagbok och se om det kan vara till någon hjälp!

1 kommentar:

  1. Matdagbok är bra, skriv vilken tid på dygnet du äter med. Har sett att jag äter både för lite och på konstiga tider.

    Ofta blir det fika o kaffe istället för mat.

    SvaraRadera