Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

fredag 16 december 2011

En fredag i all enkelhet!

Idag har vi bara lekt och pysslat hela dagen! Vi har gjort julkort, skrivit brev till tomten, sessan har börjat rita huvudfotingar och lilleman har lärt sig att "sitta" själv! Om en liten stund är det dags att åka till farmor och farfar, sessan har packat sin pippi väska som hon ska ta med sig så nu är vi laddade och klara! Imorgon ska vi baka julgodis, det ser vi fram emot!

4 kommentarer:

 1. Hej, hitta din blogg genom länk från Julias blogg, juliaochtuva.
  Har eran son fått något namn ännu? Hur gammal är han nu?

  SvaraRadera
 2. Hej:) Vad roligt att du hittat hit! Sonen är 3 månader nu, tiden går fort! Vi har valt att inte publicera barnen namn eller bilder på dem, så de håller vi hemligt.

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Fullt förståeligt att inte publicera namn eller bilder på barnen. Man är ju väligt oskyddad ändå på internet, vem som helst kan ju komma åt bilderna och annat man publicerar, om man inte har lösenord eller kopieringsskydd på bloggen.
  Jag vet ju vad som hända med Julia, visst var det någon som kopiera hennes bilder som hon la upp på bloggen, och la upp den på hennnes sida och sa att Tuva var hennes dotter, och att hon hette något annat?
  Det är ju fler och fler nu som väljer att inte lägga upp bilder på sina barn, (där ansiktet syns tydligt), bara för att det inte ska gå att kopiera och se tydligt vem barnet är...
  Julia har så också nu va, att hon lägger inte upp bilder på Tuva där ansiktet syns helt?
  Lycka till med mammalivet! Och allt vad det innebär..
  Jag kommer npg att titta in här fler gånger.

  En annan fråga: Är du gift? Hur länge har ni varit gifta? Hur länge har ni varit tillsammans?

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Precis och det är bland annat av den anledningen som vi väljer att inte publicera namn och bild på barnen. Jag tycker också att barnen har rätt till ett privatliv, jag kan blogga om vad vi gör och vårt liv tillsammans men inte om precis vilka mina barn är, det är för privat tycker jag.
  Vi är gifta men har inte hunnit varit det så länge - än! Vi firar två år här i början av året!

  Du får väldigt gärna kika in hit fler gånger:)

  Hoppas du hade ett fint nyår!

  SvaraRadera