Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

onsdag 16 november 2011

Nedräkning till jul!

Jag börjar lustigt nog få lite julkänslor, avsaknaden av snö borde väl förhindra det, men icke. Redan har vi planerad pepparkaksbak, lussebullebak, adventsmys och julafton (och nyår - men om det räknas till julförberedelserna är väl tveksamt?) och jag längtar så till första avdent så vi kan plocka fram adventsljusstakarna!
Varje år har vi en paketkalender som nedräkning till julafton, från första december fram till den tjugofjärde, på kalendern hänger vi små (och ibland stora) paket som sessan och nu i år också lillebror kommer få fram till julafton! Barnens mormor älskar sånt pyssel och brukar också köpa små paket för oss att hänga upp på kalendern, ibland får även jag och P något, roligast förra året var när P fick vaniljsås i ett paket! (Måste de tilläggas att han är barnsligt förtjust i det? )
Idag hade jag tänkt börja slå in några paket, kanske till och med dra igång lite julmusik! För mig är Carolas, Jul i Betlehem ett måste på julen, säga vad man vill om den kvinnan och hennes galna åsikter, men sjunga kan hon.


Jag blir helt nostalgisk över att titta tillbaka på alla gamla bilder från förra julen, herregud sessan var ju bar en liten plutt! Lillebror började gro i magen just då också, dagarna innan jul. Jag plussde faktiskt 23 december, jag slog in graviditets testet som ett paket, och gav det till P som en tidigt julklapp när han kom, bättre kunde han nog inte få!<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar