Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

onsdag 12 oktober 2011

Höst pyssel

Idag har vi hunnit med massor! På förmiddagen skrev vi brev och gjorde kuvert, lekte flygplan, sedan skulle vi leka att jag var storasysters bebis medan hon var mamma, vi lekte skola och sen ville storasyster måla med vattenfärg. "Vi måste ha underskydd!" ropade hon och tog fram tidningspapper som vi la ut över vardagsrums golvet.

Både lillebror och storasyster ritade, med storasysters hjälp höll lillebror i en penna och efter lite flax med armarna hade han ritat sin allra första teckning! Storasyster målade av sin hand och ville att jag skulle rita "ajla" gubbar, sura och arga gubbar vill hon ska målas på fingertopparna!


När vi var klara med händerna började vi måla fötterna! Storayster tycker att det är jätte roligt eftersom det kittlas så mycket. Fotavtrycken satte vi i ramar som vi ställde över lillebrors säng.


På eftermiddagen åkte vi till bvc, lillebror växer som han ska och bvc tanten var nöjd med honom. På hemvägen gick vi förbi stadsbiblioteket där vi både lämnade och lånade nya böcker, idag hann vi inte stanna så länge eftersom vi skulle köpa en prinsessklänning till storasyster! Som hon längtat! På lördag ska hon på maskerad kalas och bestämt sig för att klä ut sig till prinsessa, det tycker hon förövrigt att både jag och lillebror också ska vara medan pappa ska vara groda!


Här är fina prinsessklänningen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar