Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

torsdag 13 oktober 2011

En blåsig dag.

Idag har vi varit ute och lekt, läänge i det härligt höstvädret. Fast solen var framme var det kallt och blåsigt, och efter ett par timmar i lekparken kändes tårna som isbitar så det är verkligen dags att ta fram ett par varmare skor! Ida, storasysters docka fick följa med ut i sin dockvagn, lillebror låg gosigt nerbäddad i sin och i väskan hade vi packat ner varmchoklad och äppelbåtar.


Vi värmde kalla händer mot varma choklad koppar i lekparken, gjorde en sand-jordgubbstårta i sandlådan och lekte något som i det närmaste liknade ett träningspass i klätterställningen!


Innan vi gick hem lekte vi storasysters favorit lek, kurragömma, men det var svårt att hitta bra gömställen när alla träd och buskar tappat sina löv!
Det är så skönt att vara ute en hel förmiddag och bara leka, jag längtar tills att lillebror blir stor nog att kunna leka han med för jag tror verkligen att de kommer ha roligt tillsammans! Nu ligger lillebror i famne på P och snusar gott. Tänk min älskade fina vilken underbar familj vi har och vilken fantastisk pappa du är till barnen!<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar