Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

tisdag 5 juni 2012

Vi är tillbaka!

Semester för mig är dagar utan ständig uppkoppling, där mobilen ligger avslagen i resväskan och där allt som heter tv och har med datorer att göra är glömt för en stund. Precis så har vi haft det den gångna veckan med undantag för ett par korta sms hem.
Grekland var underbart, vi fann precis det vi längtat efter och velat resa till. Turkost medelhav, tzatziki och seafood, sand mellan tårna, frukost på en balkong med utsikt över blått hav och gröna berg med klättrande olivlundar, sol och värme, lek och bad i pool och det oändliga havet, att somna med trötta barn i svala lakan och att få vakna varje dag och kunna släppa in frisk luft och sol.Vi bodde jätte fint, två rum, badrum och ett litet kök där vi varje morgon gjorde i ordning vår egen frukost, njöt den på en av de två balkongerna och började dagarna på bästa tänkbart vis. Med mätta magar och väl insmorda med solkräm vandrade vi ner för det berg vi bodde på ner mot Lichnos stranden. På vägen växte mängder av olivträd och fruktträd där vi plockade apelsiner, citroner och grapefrukt. 
Medan lilleman sov badade vi med sessan, lekte och solade och när han vaknade åt vi lunch på en av de många restaurangerna längs med stranden och på kvällarna åkte vi in till Parga, åt middag och strosade i vita, trånga gränder, tittade på tusentals vackra små saker och åt glass varje kväll medan solen gick ner över oss.
Resan började dock inte så bra och vi kommer aldrig någonsin resa med Apollo igen, jag rekommenderar heller ingen annan att göra det men jag är glad att allt tillsist ordande sig och att vi fick ett par helt fantastiska dagar i vackra Parga!

1 kommentar:

  1. Det låter härligt eran vecka! Nu är vi på gång i Frankrike. Äntligen värme!! Har haft regn och kallt på nervägen, men nu är det 26 trots kväll. Kramar

    SvaraRadera