Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

lördag 30 juni 2012

Tillbaka!

Idag ösregnar det. Galet mycket vatten vräker ner utanför och känslan som infinner dig minner mig om höstmornar och är långt ifrån vad som ska kännas som sommar! Vi laddar upp med mysfrukost, tända ljus, varm choklad för sessan och två stora koppar kaffe för oss stora.
Idag väntar först dop och sedan ettårs kalas så vi har att göra!
Jag hoppas och håller tummarna för att vår "mat och sovplan" för lilleman håller måttet så att han håller sig glad, pigg, torr och mätt under dopceremonin. Här näst följer en rad tråkigheter som undan plockning av frukosten, disk, strykning av skjortor och kjol innan det roliga börjar när man får göra sig själv och sina små fina och åka iväg!
Här hemma har det inte funnits mycket tid att blogga. Vi renoverar kök, köper bil, pluggar, tar körkort och ungefär tusen andra saker samtidigt som lilleman bestämt sig för att inte sova på nätterna. Jag blir tokig! Nu när vi båda jobbar är det tufft att vara hemma med våra små på dagarna utan att ha sovit mer än en enstaka timme och sedan gå till jobbet på kvällen, först komma hem till midnatt, sova ytterligare ingenting och vakna klockan 7 och påbörja en ny dag. Men som så mycket annat är detta ännu bara en av alla faser som följer i livet som förälder så vi biter ihop och tar oss sömnlösa igenom det. Tack Gud för concealer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar