Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

lördag 30 juni 2012

Britax B smart 4, 2012 black thunder.

Just precis så heter vagnen jag klickade hem igår. Efter en mer noggrann granskning av Brio Sing insåg vi att sittdelen INTE alls har fullt liggläge! Skäms! Dessutom är vagnen hutlöst bred och efter att ha kört omkring i en bugaboo är man ju ruskigt borskämd och van vid att ha en liten super smidig vagn. Så den gick bort och efter mycket om och men verkade det som om det bara var en av teutonias modeller och Britax B smart som båda var vändbara sittvagnar med fullt (plant) liggläge! Efter ett par misslyckade försök att få tag på en på blocket hittade jag en butik i malmö som frakfritt sålde dessa godingar för 2995kr - enbart sittdelen- medan de på barnenshus kostade 4695kronor. 
Efter att ha haft en av de dyrare vagnarna på marknaden har vi förstått att priset verkligen inte är det som avgör om vagnen lever upp till ens förväntningar- kan tyckas låta självklart men man tänker ju att man får vad man betalar för. Vi var absolut inte nöjda med bugaboon och framförallt inte med sittdelen så därför hoppas jag nu att Britaxen är vad vi letar efter!

2 kommentarer:

 1. Marlene_boras@hotmail.con10 juli 2012 15:36

  Hej! Sitter och funderar på att köpa en sådan men blue atoll och tre hjul, hur tycker du att den är? Är super nyfiken på hur bra den är, inte någon här som
  Säljer dem så jag kan inte testa den själv innan köp. Ha en bra kväll! Med vänlig hälsning, Marléne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Vi har inte fått den ännu eftersom vi råkade göra fel på inbetalningen när vi beställde den förra veckan men vagnen kommer i slutet av denna vecka och då ska jag absolut återkomma med vad jag tycker!:)
   Vad jag läst (har bla hittat norska och engelska bloggar eftersom det finns väldigt lite på svenska) och hört med bekanta som har likadana så är det väldigt nöjda!

   Radera