Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

onsdag 16 maj 2012

Lillemans tänder

En tredje tand är på väg upp nu, den första att komma i överkäken, nu har han två små vita gaddar i underkäken och framtand som blygt tittar fram! Lillemans tänder verkar tycka om att titta ut lagom till storhelger, första kom till påsk, andra till valborg och tredje är kom lagom till Kristihimmelsfärd!
Det är lite gnälligt med vår lilla herre nu, speciellt när han ska äta och det är ju inte så konstigt att det gör omt i tandköttet! Kall melon har varit kanon att ge honom nu, det svalkar och lindrar smärtan något, det är gott och bäst av allt tycker nog lilleman är att han kan hålla i en bit och äta helt själv! Men så ibland kommer han åt en öm punkt och blir så ledsen och förstår inte varför det gör ont! Lilla killen<3
Om nätterna har han blivit orolig och vaknar ofta och är ledsen och kommer absolut inte till ro förens mamma agerar napp och han för snutta sig till sömns. Detta är verkligen INTE bra för mina studier eftersom jag nästintill alltid lyckas somna, med kläder och hela köret redan vid elva snåret. Ändring!
P har tagit föräldraledigt nu i veckan och hela nästa vecka så att jag ska få en chans att plugga inför tentan på torsdag! Snälla Gud, låt det gå bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar