Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

tisdag 1 maj 2012

En lång dag i skogen.

Vilken underbar dag vi haft!
Efter sessans önskemål åkte vi på utflykt med morbror, återigen packade vi picknick korgen full av godsaker och åkte ut mot skog och mark. Morbrors kompis Stefan och hunden Hugo följde med. Det var hur härligt som helst att vandra omkring i skogen som var full av kvittrande fåglar, solsken och plats för lek och bus. Jag älskar den där doften av torr mossa och ljudet av grenar som knäcks av fotsteg får mig att minnas barndoms sommrar!
Vi stannade vid en fin plats på höjden med utsikt över sjön. Där gjorde vi upp en liten eld och grillade korv och marshmallows, njöt av solen och all ny energi.
Lilleman testade sina nya galonisar och satt nöjd på marken och pillade på små barr medan sessan for runt och lekte med morbror!
Det var verkligen härligt att promenera, att få lov att strosa utan stress och bara få njuta, leka och vara alldeles lycklig! Båda barnen älskar verkligen att vara ute, bara fantasin sätter gränser och det finns oändligt mycket att upptäcka. Vi har tittat på djurbajs, gått balansgång på gamla trädstammar, kastat sten ner för stup, letat blommar och tittat på myror och nyvakna sniglar.
Vår dag slutade inte förens långt senare. På kvällen grillade vi tillsammans igen hemma på gården, kött, lax och fetaost burgare och en och annan överbliven korv fick bli middag ihop med potatiskroketter och tzatsiki.
Vi åt middag ute i kvällsolen och kunde inte haft en bättre avslutning på en perfekt dag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar