Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

tisdag 1 maj 2012

Dagen efter.

Jag väcktes av varm sol som silade in genom spetsgardinerna och skapade mönster på väggarna. Två fina trollungar som klappade mig på kinden och en ny fin dag började på bästa sätt.
Sessan ville klä på sig på en gång, efter att hon vaknat smiter hon alltid ut till sitt rum för att hämta kläder och kommer sedan in till oss med en klänning och strumpbyxor i högsta hugg. Hon tyckte att vi skulle äta frukostpicknick på balkongen - ni förstår vi kastade våra gamla utemöbler och har inte hunnit med att köpa nya inför årets säsong och därför äter vi helt enkelt på golvet, med en filt och vips har vi balkongpicknick!
Vi dukade fram och ordnade med kaffe och ägg och sessan tyckte minsann att fruktkorgen skulle stå i mitten. Lillebror hängde på så gott han kunde och satt med sin nya keps och kikade på oss medan vi donade.


Idag ville sessan gå på utflykt, hon tyckte att vi skulle packa bilen med mat och en filt och åka någonstans med morbror! Vi har ännu inte kommit iväg för lilleman tyckte just att det var dags för förmiddags tupplur så sessan och pappan passade på att gå en liten sväng och köpa tidningen.
Nu är det sådär lagom tyst och stilla. Lilleman snusar bredvid, hans varma små händer snuddar vid min arm, ljuden av vind sipprar in genom balkongdörren in till sovrummet och ute i vardagsrummet talar radion om nyheterna runt om i världen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar