Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

söndag 25 mars 2012

Söndag med familjen.

När vi slog upp våra blå i morse låg vi inte i våra egna sängar utan vi vaknade hemma hos farmor och farfar. Igår sov kvar hos dem efter att ha ätit middag tillsammans, det är så himlans skönt tycker jag att vi spontant kan stanna över natten både hos mina och P's föräldrar! Vet vi med oss att det med all sannolikhet kommer bli sent så brukar vi packa med oss "sova över kitet", så finns det om det skulle behövas.
Vi hade en bra lördag kväll, sessan var helt slut efter att ha hoppat studsmatta hos stora T i nästan fyra timmar så det blev en lugn kväll. Det bjöds på räksoppa till förrätt och hemlagad pizza, gott och mättande! Sessan tyckte bäst om soppan och räkorna. 
När morgonen blivit tidigt eftermiddag var vi hemma igen, barnen hade hunnit vila, pappan hade stekt pannkakor till lunch - våffeldagen i alla ära, men saknar man våffeljärn får man helt enkelt göra det näst bästa - och mormor kom förbi med fika packad i en ryggsäck, redo för en mini utflykt till 4H gården.
Det var toppen mysigt, men väldigt blåsigt! Morbror mötte upp och vi hade en fin dag där vi kikade på djuren, drack kaffe, varm choklad och åt frukt och bulle i solen.
Jag älskar att vara ute, att få hänga med i sessans fantasi och fart fyllda lekar, umgås med familjen, vänner och känna sig sådär skönt trött när man kommer hem efter att ha vart ute en hel dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar