Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

måndag 26 mars 2012

En kaffe i solen

 - med Theresé förgyllde min dag, chokladpraliner, vårsol, en sovande bebis och en massa både meninsfulla och mindre meningsfulla konversationer gjorde mig glad. 
Bebis fortsatte och sova när vi kom hem och mamma fick egentid att i lugn och ro öppna posten, bland annat reklam från Jollyroom. Passande nog hade det kampanjer på en mängd bilbarnstolar, tur för oss som just letar efter en ny till sessan eftersom hon nu vuxit ur sin gamla. Sessan har ett önskemål om sin nya bilbarnstol; det ska vara prinsessor på. En prinsessbilbarnstol, det ni!
 Och kan ni tänka er vad jag hittade på Jollyroom? Just det, en riktigt, äkta prinsessbilbarnstol, en rosa!

Bild från Jollyroom.se
Jag är helt säker på att denna kommer göra succé hos sessan när hon kommer hem nästa veckan.
 Jag blev helt lyrisk och ringde P för att på en gång kunna beställa den. Extra tur för oss så fick man 150kr rabatt, plus att man i reklambladet fick en rabattkod värd 100kr så plötsligt kändes det också väldigt ekonomisk att köpa denna fina prinsessbilstol! (Minus för att lilleman med all risk INTE kommer vilja ha den när han blir 4 år, eller så vill har han också en prinsessperiod då och tycker att den är den coolaste bilbarnstolen av dem alla!) 
 Nu ser jag väldigt mycket fram emot att sessan ska komma hemma!

2 kommentarer:

  1. Det finns en likadan med motiv från "Cars" också ;) Passar nog Lilleman bättre :P Sålde dom när jag bodde i Linköping och jobbade på Lekia. Superfina! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha ja det har du rätt i, jag såg dem också, men man vet aldrig;)

      Radera