Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

tisdag 13 mars 2012

Orakat.

Okej, jag hajade också till av förvåning när det plötsligt dök upp en orakad armhåla på tv:n under melodifestivalen. Men seriöst, kvinnan förtjänar ju inte att hängas ut på olika forum och bloggar där hon hånas och människor ohämmat äcklar sig över hennes val att inte raka sig under armarna!
Tyvärr levererar media idag enbart slätrakade kvinnor. Inte ett fjun finns på deras perfekta kroppar. Förvisso syns fler och fler hel rakade män men manlig kroppsbehåring har inte alls samma äckel stämpel. Det dreglas gärna över hunkiga män som pryder kinderna med oansat ansiktshår och som stolt poserar med vild vuxet hår på bröstet.
Kvinnligt hår ska sitta på huvudet och övrig kroppsbehåring ska aldrig synas med undantag för deltagarna i ett och annat avsnitt av Robinson.
Är det inte märkligt att det blir uppror när en kvinna visar upp ett orakat ben, en spretig bikinilinje eller för guds skull en hårig armhåla?
Vad folk väljer att raka eller inte borde andra ge fan i, det om något är upp till var att bestämma över, oavsett vad andra har för åsikter kring detta.
Skäms på er som hakat på denna vuxen mobbing och en hyllning till er som imponeras lite av denna modiga människa som vågar vägra göra som alla andra och som faktiskt uppmuntrar folk att göra precis som de själva vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar