Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

torsdag 8 mars 2012

En enkel torsdag!

Idag har vart en sådan dag där vi hunnit väldigt mycket på väldigt få timmar! Sessan och P åkte på hennes dans medan jag och lilleman - som förövrigt inte alls var på humör för matlagning- slängde ihop kvällens middag bestående av potatis och broccoli soppa med "toast kantarell" till förrätt. När P och sessan kom hem hann min stackars man knappt vända genom dörren innan han for iväg på föräldrarmöte ( som tydligen varit bra!)
Jag och sessan myste med fruktsallad till efterrätt och läste Kalle Kanin på äventyr tills vi somnade i soffan(!) vaknade av att telefonen surrade till av ett meddelande från P att han var på hemgång. Barnen lades i sina sängar och nu sitter vi här och mamman börjar bli sugen på muffins. Lagom va, sådär 10 på kvällen!

P berättade att de på mötet återigen tagit upp problemet med att en del föräldrar inte fattar att det är parkerings förbud framför förskolan och att man ska - som de flesta normala människor förstår - parkera PÅ parkeringen!
Hur svårt kan det vara att fatta? Det finns väl flera vettiga anledningar till att det inte är okej att man kör där flera barn vistas men framförallt hur jävla svårt är det att följa en regel? Hur ska vi kunna förvänta oss att våra barn ska följa regler och göra vad vi säger när vuxna inte ens klarar av det mest simpla anvisningar? SUCK.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar