Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

måndag 5 mars 2012

Borta bra men hemma bäst!

Det kändes riktigt skönt att komma hem igår, till tända ljus i hela lägenheten och söndags lyxig middag och självklart till min så efterlängtade älskling! Lillprinsen blev jätte glad över att se pappa igen och de tog igen en massa mys och kramar!
Det gick över förväntan att bila upp från Danmark med lilleman, vi stannade ett par extra gånger så att han fick sträcka på sig, byta blöja och äta. Ett par gånger tyckte han att det var riktigt tråkigt att sitta still men jag lyckades sysselsätta honom med att antingen äta banan, dricka kallt kamomill te -en riktig favorit- eller leka tittut. Den senare leken har han blivit väldigt förtjust i men något fjantigt "tittut" vill han inte höra utan ett kittlande, skrämande "bu!", då skrattar riktigt högt och länge! Oh min lilla gosgris vad du är underbar!!
Nu är sitter vi i det vackra vår vädret och ska strax hämta sessan från dagis, som vi har längtat! Känns av någon anledning som att det var extra länge sedan vi sågs fast det var en vecka sedan som vanligt...snart är vi hemma hela familjen precis som det ska vara!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar