Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

lördag 25 februari 2012

sjukling

Ligger nerbäddad  framför melodinfestivalen med min finaste man, godisskålen nära parkerad och med stigande feber.
 Lilleman har haft två feberfria dagar men är så otroligt hostig, det är verkligen så synd om honom lilla skrutt. Han får ju ont av sina hostattacker och börjar gråta. I veckan var vi upp på barnakuten när alvedonen inte längre tog feber topparna och fick bla. molipekt utskrivet men det dämpar ju bara hostan litegrann. Får se om det inte blir bättre snart!
Sessan har klarat sig från alla våra baskilusker, tur det! Idag hängde hon med stund med farmor och farfar ett par timmar för att få busa av sig lite medan resten av familjen låg i sängen och försökte  kurera sig. De gick på utflykt, hälsade på 4h gården och hade picknick!
Vi haft en mysig lugn kväll med god mat och efterätt, min älskade lyckades som vanligt komponera en kulinarisk succé trots halsont och feber.
Ligger just nu och stör på mig framförallt två saker i melodifestivalen: Whats up med Helena Bergströms klänning? Det ser ut som om hon inte kan andas i den och varför, VARFÖR vill Chalotte Parelli se ut som en Christer Lindarw i After Dark?

2 kommentarer:

  1. hej,
    när Alvedon inte hjälper för våra små så varvar vi med Ipren (flytande). De går att kombinera och förutom att vi känner att Ipren tar de högsta febertopparna så kan man därmed också ge någon av medicinerna lite oftare.

    lycka till

    SvaraRadera
  2. Hej! Tack för ett bra tips!:)

    SvaraRadera