Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

fredag 17 februari 2012

Sjukling!


Lillprinsen sover, efter en liten mys stund med gos, mat och sånger. Han är dunder förkyld, hostig, snorig och vaknade med helt igen geggade ögon. Enligt bvc var det nog bara förkylningen som satt sig i ögonen och ingen inflammation eftersom han inte har feber så vi håller tummarna för att det snart blir bättre! Som blivande sjuksköterska tycker man ju att man ska kunna en del men när det gäller ens lilla plutt blir man ju osäker, även på det man vet är rätt och hellre dubbel kolla än att ha fel!


Idag blir vi bara hemma, kanske ska jag göra kola kakor, har blivit helt galen i dem och mååste bara ha ett par stycken minst!
 Igår var vi ute och gick med Martina och en massa andra mammor, det vart en långt promenad och när vi kom hem hade vi varit ute i 2,5 timme. Vi fikade en stund på café kardemumma och värmde kroppen med varmchoklad - min absoluta favorit under hösten och vintern!
På kvällen kom farmor och farfar förbi, det blev inte så mycket mys och lek med lilleman eftersom att han var ganska skruttig stackarn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar