Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

onsdag 11 januari 2012

En pappas kamp.

Vilken jävla bisarr morgon. Vi har sovit dåligt båda två och vaknade med en cement klump i magen. Vid frukosten satt vi mitt emot varandra, ögonen jag såg in i var blanka, ledsna, trötta och fulla av en känsla som bara infinner sig när en människa famlande håller fast vid det lilla grästrå hopp som till syntes är allt han har.
 Oavsett vad som händer kommer jag aldrig förlåta den människa som orsakat oss detta. Som velat skada vår familj, barnen, som dragit som en förbannat ångvält över allt vad vett, moral och normalt jävla beteénde heter! Som är fullständigt övertygad att man i egenskap av att man är förälder med det rätta könet har rätt att göra precis vad som helst. Vem detta slår hårdast mot är uppenbart men inte ens detta tas det hänsyn mot.
 Jag lever med en människa, en pappa som slåss för rätten att leva med båda sina barn, som slåss för sin rättighet som förälder och som kämpar för att sin dotter ska få leva med sin pappa och sin lillebror. Som har fått tagit så mycket skit att ni aldrig någonsin kan tänka er. Ibland önskar jag att jag kunde visa er, tänk er att bli smutskastade och kallade dåliga föräldrar - utan någon som helst substans i anklagelserna- enbart på grund av av ett en människa är så jävla bitter! Tänk er att leva med att någon hotar er att ta ert barn ifrån er! Det är fullständigt vansinne vad som pågår just nu.
 Jag önskar att denna människa kunde se att pappan till barnet är den mest fantastiska pappa som finns, som gör allt, A L L T för sina barn.
Vi vet att dem som står oss nära vet vad som är sant och inte. Idag är en avgörande dag, jag kan inget mer än att be, hoppas på att det finns goda krafter, att det finns rättvisa, hoppas på upprättelse och på att sanningen ska krossa alla dessa lögner.

9 kommentarer:

 1. Läste din blogg, önskar att det går bra för er idag!

  SvaraRadera
 2. Hoppas det går bra Jennie KRAM

  SvaraRadera
 3. håller tummarna för er!

  SvaraRadera
 4. Önskar er all lycka Jennie! ♥

  SvaraRadera
 5. Tänker på er idag!

  SvaraRadera
 6. Mina tankar är hos er! Hoppas allt går bra.

  SvaraRadera
 7. Läste precis bloggen! Önskar er lycka o skickar en STOR kram

  SvaraRadera
 8. Håller tummarna!!!

  SvaraRadera
 9. Vi håller tummarna för er! Håll ut! Stor kram till er alla fyra

  SvaraRadera