Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

fredag 9 december 2011

En regnig dag!

Snön försvann lika fort som den kom och det är svårt att tänka sig att det samma tid förra året var en riktig vargavinter! Idag hade vi planer på att ta oss ner på stan för diverse ärenden, vi parkerade bilen en bit bort, gick i regnet och upptäckte försent att vi glömt skötväskan med plånböcker och annat i bilen. Eftersom det spöregnade gav vi upp våra planer, gick tillbaka till bilen och åkte hem och fikade med lussebullar och pepparkakor istället! Det kändes bra mycket bättre än att springa runt på stan i ösregn! 
I onsdags var jag på julbord med jobbet, vi var på Hyllan och såg Wallmans julshow. Lilleman fick följa med, han låg och sov i vagnen med ett par rosa hörselkåpor, det såg väldigt skojigt ut. Vi stannade inte så länge, både han och jag var trötta så vi gick faktiskt hem innan efterätten, men det var väldigt kul att träffa alla kollegor igen!
 Vår lilla son är en väldigt nöjd liten kille, han är som oftast glad och busig! Just för stunden har han dessvärre inte något vidare kul humör, gnällig och ledsen och inte särskilt nöjd med något alls! Kanske är det tänderna som spökar igen?
Hoppas ni alla andra också får en riktigt trevlig fredag kväll, vi smiter nog iväg till mina föräldrar och satsar på god mat och fredagsgodis!

2 kommentarer:

  1. Låter som du har haft lika tur som mig idag.

    Vi får hoppas på en trevlig helg istället.

    Kramar

    SvaraRadera
  2. urs då! Det få¨r vi verkligen göra! Nu är det inte länge kvar tills er bebis kommer, vad underbart!

    SvaraRadera