Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

fredag 23 december 2011

Dan före dopparedan...

Idag när vi lekte ute byggde vi en jätte stor snögubbe! Sessan kämpade som tusan och rullade riktigt stora snöbollar som vi baxade upp på varandra, fyra bollar hög blev vår fina, om än, grusiga snögubbe! Sessan hade med sin docka, Ida och dockvagnen med ut. Jag förstår inte hur hon orkade dra vagnen med de där pyttesmå julen i all snömodd, det var tungt att dra lillebrors vagn! Bugaboon klarar snön hyffsat bra, men swivel hjul i fram och snö är ingen vidare kombo...


När vi var på väg in hörde vi hur flera brandbilar, ambulanser och polisbilar kom farandes och vi såg snart att det skett en större olycka med flera bilar inblandade precis vid infarten till vårt bostadsområde! Sessan frågade många frågor om vad som hänt, vilka de olika bilarna var och vart de skulle. Vad jag förstod det som efter att ha läst om det i tidningarna efteråt så skadades ingen allvarligt, men urs så hemskt att råka ut för en olycka så här inpå julen (självklart är det alltid hemskt, men just inför större högtider är alla extra stressade och har så många förhoppningar och förväntningar.)


 Kvällen har vi spenderat med farmor och farfar och farbror. Vi åt fondue till middag och barnen fick ett par julklappar i förväg, som vanligt hade vi det super mysigt och som tur är dröjer det inte länge innan vi ses igen, för imorgon ska det firas jul hemma hos oss med mor och farföräldrar och far och morbröder! Tänk att lilleman ska få uppleva sin första jul, syskonens första tillsammans, oh vad jag längtar nu! God jul på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar