Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

torsdag 10 november 2011

Ny vagn?

Eftersom vi nu bestämt oss för att sälja vår Bugaboo letar vi nu efter en ny vagn till lilleman att glida omkring i. Hittills har vi kikat på Brio Sing och det känns som att det kan vara något för oss, P gillar den röda varianten medan jag fortfarande är svag för den sandfärgade. Vi får ta oss iväg och provköra vagnen i butik för att se om den är så bra som vi tycker att den verkar vara. Sedan blir det till att köpa ny åkpåse, skötväska och ståbräda! Tips på bra vagn samt tillbehör mottages mer än gärna!


Lånad bild från http://www.brio.net/

4 kommentarer:

 1. Jag har testat Brio Sing, det är en helt okej vagn men jag tyckte det var alldeles för brett mellan bakhjulen och att de sitter ganska långt "utanför" vagnen så jag körde in i saker hela tiden. Och sen ingen fjädring och hårda hjul så om man ska köra över t.ex en trottoar kant eller liknande så måste man stanna och vinkla över vagnen. Det kanske är en vanesak men jag tyckte det var lite jobbigt i alla fall. Men i övrigt en helt okej vagn, barnet sitter högt upp också så man når barnet över handtaget när man går vilket kan vara bra :)
  Nu kör vi på Emmaljunga City Cross och den har jag inget ont att säga om :) Älskar den vagnen! Så mitt tips är Emmaljunga :)

  SvaraRadera
 2. Hej! Tack för kommentaren, det är ju precis såna saker som man inte upptäcker förens man har kört vagnen ett tag! Vi får nog åka och kika på flera olika vagnar, jag har alltid tyckt att Emmaljunga vagnarna är breda, men hur bred är din? (Mellan hjulen alltså) :)

  SvaraRadera
 3. Brio go har vi och jag är jätte nöjd med den :) men har inte testat vintern än men man kan låsa framhjulen iaf!

  SvaraRadera
 4. Oh va bra:) det var också en av orsakerna till att vi tyckte att den verkade bra! Det kan man ex inte på Bugaboon...

  SvaraRadera