Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

söndag 23 oktober 2011

Sessans dag!

Igår hade vi en "Storasyster dag". Sessan fick välja vad vi skulle göra under dagen, hon fick ett par alternativ och bestämde följande: Först leka i lekparken, sen leka på Nickis med stora T, äta köttbullar och mackaroner till middag och ha myskväll och sova med stora T.


Tjejerna lekte utan vila på nickis medan mammorna och papporna tappert försökte hänga med efter! Med rosiga kinder och en aning svettiga blev barnen till sist trötta - då var redan mammorna och papporna var ännu tröttare! - och det blev dags att åka hemåt.





Barnen fick välja eget lördags godis, sessan satt med sin påse innan middagen och tittade i den, inte en enda gång tjatade hon om att äta det innan maten! Efter middagen hade Sessan och stora T hade myskväll med sina pappor , de kikade på nicke nyfiken innan det blev dags att sova. Papporna bäddade ner tjejerna i vår säng och efter en stund sov de sött tillsammans! Medan papporna hade egen hemma kväll smet jag och julia iväg på middag hos födelsedagsbarnet Bella! Det var riktigt kul att träffa tjejerna för en kväll! Martin hade med sin söta lilla tös, som är precis 13 dagar yngre än vår prins!







Bellas middag bjöd bland annat på taco buffé, rosa cheescake, alholfria drinkar och en massa skratt!

1 kommentar: