Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

söndag 23 oktober 2011

En väldigt mysig söndag

Söndagen började med en mysig sovmorgon, prinsen vaknade kl 7 efter en helt natts sömn och kl 8 vaknade sessan, sen låg vi hela familjen och myste i sängen innan vi masade oss upp och gjorde frukost. Dagens planer innehöll besök hos både farmor och farfar och mormor och morfar! Sessan hade ritat teckningar till alla som hon sparat i en burk och dessa tog hon med sig. Hos farmor och farfar fikade vi med äppelpaj med äpplen från trädgården, sessan busade en massa och vi lånade spel och böcker som vi hittade i farmor och farfars källare.

När eftermiddagen närmade sig åkte vi till mormor och morfar, som precis kommit hem från en två veckors dyk resa i Indonesien! Morfar fyllde år under helgen så vi passade på att fira honom med fika, pressenter och fina teckningar från sessan. Morbror och gamelfarmor och farfar kom också, vi kikade på en massa bilder från resan och alla dyk de gjort, prinsen fick mysa i många famnar och när vi väl skulle åka ville sessan absolut inte hem! I bilen blev hon ledsen, hon sa att hon glömt ge mormor och farmor en hej då puss!
(Gamelfarmors chokladkaka är grym!)


Nu ligger sessan och sover sedan länge, prinsen vilar sömnig i min famn och mannen gör sig redo för att springa sin mil runda! Själv tänker jag göra en kopp te och mysa med lilleman!


puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar