Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

söndag 9 oktober 2011

Hus drömmar & korvgrillning

Storasyster bjöd på frukost på sängen i morse, knäckebröd & okokt spagetti, smarrigt som ni förstår! Efter en något mer balanserad måltid åkte vi iväg för att titta på ett hus jag och P hittat, vi båda två blev väldigt förtjusta, för att inte säga småkära i det direkt! Det skulle verkligen passa oss perfekt, läget, storleken och tomten, huset är nyrenoverat helt i vår stil och bara så fint! Men vem vet, kanske blir det vårt framtida hem? (Jag vill, jag vill, jag vill!)


Efter hus titten for vi dit vi egentligen var på väg, hem till storasyster kompis M. Vi tog med oss picknick korgarna och gick ut. Barnen och mammorna och papporna hjälptes åt att leta pinnar att elda med. Lillebror låg varmt nerbäddad och sov riktigt gott medan David spelade gitarr,vilken lägerelds känsla! Sedan grillade vi korv hela dagen tills elden brann ut och vi frös om tårna! ! Leken och buset fortsatte inomhus tills det blev dags att åka till farmor och farfar för att äta söndagsmiddag, lyxigt.Äppelkaka till efterrätt är aldrig fel!


Nu ska jag fortsätta kvällen med att gosa med vår älskade lilla bebis och bloggen avslutas idag med orden som storasyster brukar säga; tänk vilken dag vi haft!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar