Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

tisdag 4 oktober 2011

Älskade, efterlängtade lilla barn!

Så kom äntligen vårt lilla underverk till världen! För ett par veckor sedan blev vi stolta föräldrar och Liten blev storasyster till en liten lillebror. Som hon längtat efter sitt syskon! Liten kom upp på förlossningen några timmar efter att lillebror var född och det ansiktsuttryck hon hade när hon såg honom för första gången, det glömmer jag aldrig. Vi satt tillsammans i sängen, hon pussade, klappade och höll honom, världens stoltaste storasyster till världens finaste lilla bebis!





Allt har gått bra, förlossningen, amningen & vi har turen att ha en snäll liten bebis som bara sover, äter & bajsar dagarna i enda. Nu har han börjat jollra litegrann & Liten, som i bloggen kommer att kallas storasyster fortsättningsvis, brukar ligga bredvid honom och prata.

Bloggen har haft en lång semester under den senaste tiden, det har varit så skönt att bara få vara hemma tillsammans med familjen, njuta av vår lilla knodd och såklart haft en massa besök av familj och vänner som också dom längtat efter prinsen!


Nu ligger han här i min famn & sover, känslan är underbar, fullkomlig. Doften av bebis är doften av lycka. Så underbart<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar