Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

fredag 2 november 2012

Halloween hemma hos oss.


Igår firade vi halloween med föräldrafika på sessans förskola. De hade spökat ut hela avdelningen med spindelnät, pumpor, ljuslyktor, spännande musik och utklädda pedagoger och barn. Ungarna älskade det och var helt lyriska! Alla barnen hade hjälpt till att baka, det fanns bajskorvar - gjorda av chokladbollsmet, fingrar- avlånga hallongrottor, blod och slembullar och en läbbig bål med ishänder i. Det var kul att träffa en del föräldrar man inte sett på länge och vi busade och dansade med barnen länge, länge innan vi tillslut åkte hem. Lilleman var verkligen imponerad av allt och tyckte det var jätte kul att få lov att vara med så många stora barn!


Ikväll firade vi halloween här hemma! Sessans pch lillemans kompisar Mm mini och stora T kom tillsammans med sina föräldrar på middag. Vi lagade mat ihop och barnen gjorde pumpan med papporna. Sessan och jag hade gjort spöken som vi satt i gardinerna och klädde in borden i spindelväv och la fram spindlar och råttor och sessan blandade blodbål med fladdermöss och fiskar.


Kvällens middag stod Julia och Stoffe för, pumpa inspirerade fyllda paprikor och såklart fingerkorvar. Till efterätt hade Fia bakat en skrämmande god spindelkaka! Barnen gjorde små spöken av marshmellows och karamellfärg som det tyckte väldigt mycket om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar