Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

torsdag 8 november 2012

Det blev vårt!

Vi har letat efter ett nytt boende ett tag nu. Vi sålde lägenheten och en del tyckte nog vi var galna som vågade sälja innan vi köpt nytt men vi ville hitta rätt, hitta hem. Så dök det plötsligt upp, ett rött radhus med allt det vi sökte och efter en 2 dagar lång budgivning blev vi så äntligen ägare till det helt perfekta lilla huset!  
Hjärtat tog ett skutt när meddelandet om att vi vunnit budgivningen kom. Det känns alldeles galet härligt att vi äntligen hittat det rätta boendet och att dessutom blev vårt!
Vi har precis varit och skrivit på kontraktet, vilken känsla! Ikväll firar vi med bubbel i glasen tillsammans med våra familjer!
Det pirrar fortfarande i magen vid tanken på att vi till våren äntligen ska flytta till framtidens hem. Jag är så lycklig! Helt plötsligt får vi både gräsmatta, altan, skog runt knuten men fortfarande närheten till stan.
Sessan valde rum redan på första visningen, hon var fast besluten om att det var just dit vi skulle flytta och hon önskade sååå att det var vi som fick köpa huset så vi längtar så efter att få berätta det för henne.
Vi har dessutom har möjlighet att få plats för lilleman hos en dagmamma i närheten vilket gör det hela ännu bättre!

En helt ny upplevelse att dela med min älskade och våra barn. Ett nytt kapitel i vårt liv, ett hem vi tillsammans valt och ska göra till vårt! Det känns så himla bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar