Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

fredag 25 maj 2012

Pappan fyller trettio!

Idag har det hänt två stora saker. P fyller trettio och vi har firat tillsammans med mina föräldrar. Dagen började med traditionsenlig kaffe och sång på sängen- sång i både svensk och dansk tappning. Sedan fortsatte vi dagen med lunch under bar, blå himmel i solen och en lång promenad längs en grusväg kantad med sommarblommor.
Eftersom P redan fått Grekland resan i födelsedagspresent fick han på morgonen bara ett litet paket, så litet att det rymdes i ett litet kuvert. Men som det så ofta sägs är det inte alltid storleken som är av betydelse. Där i kuvertet fanns en middag ikväll på Texas Longhorn som visade sig vara väldigt uppskattat!
En mycket dyr och fin klocka står också på min 30 årings önskelista, men den är inte inhandlad ännu då han ska få göra det själv, för en del presenter är faktiskt roligare att köpa själv!
Den andra stora händelsen var att lilleman tagit sina första stapplande steg längs soffkanten och tappert försökt att klättra upp och över ryggstödet! Efter ett par vändor har han nu lärt sig att gå längst med soffan och är så glad över sina nya färdigheter!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar