Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

lördag 5 maj 2012

Nytt till familjen

I fredags shoppade vi loss. P köpte en snygg ny vårjacka i seglarstil, like. Nu fattas bara skor till pappan så har han allt vad han behöver. Jag skulle också vilja ha en snygg vårjacka men hittar ingen jag fastnar för. För tillfället får fejk skinnjackan och Henry Lloyd seglarjackan hänga kvar och de duger fint.Lilleman fick ett par nya bodysar, den randiga Peter och Kajsa bodyn valde sessan medan P valde ut de andra från Name it och Alfons. Sötaste små strumporna med rymdgubbar fick också följa med hem!


Silvriga små sandaler passar lagom till Grekland resan och till den nalkande sommaren! Sessan små fötter har växt en hel massa under våren, sandalerna köpte vi faktiskt i strl. 27 men då har hon också någon millimeter till godo. Det känns som att de flesta sandaler är mindre än vad gympadojor och stövlar är? I de sistnämnda har hon strl.26 och de har funkat fint, hm?
Det var dags för ny vårjacka till sessan och vi satsade på gamla favoriten i år igen. Didrikson Storm System har hon haft i flera år och vi har alltid varit lika nöjda! Hon valde själv sin röda jacka, jag morrade lite och tyckte att hon k u n d e ha valt den lila eftersom alla hennes vantar, mössor, skor och stövlar är rosa - jag är lite besatt av att färgerna ska matcha - men självklart ska hon va den jackan hon själv vill. P viskade att lilleman kunde ju ärva den och att vi kunde köpa nya accessoarer så kändes det ju faktiskt som en bra idé. 


Båda barnen fick nya tandborstar och lilleman tuggade nöjd på sin när vi kom hem. Han är faktiskt jätte duktig på att få sina små gaddar borstade och tycker det är kul.

Nu sover våra små godningar och jag längtar redan efter att de ska väcka mig imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar