Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

söndag 13 maj 2012

Fredag till söndag.

Helgen har flugit förbi men på något sätt hann vi med en hel del! Fredag kväll var lika med middag hos mina föräldrar och filmen Hamilton fick avlsluta vår dag. Lördag var det dags för grillning hos Johan och Annelie, en dunder bra middag med härligt sällskap där klockan han bli halv fyra innan vi lade oss, vi fick fyra timmars nattsömn innan vi söndag morgon gick upp för att se sessans fotbollsträning tillsammans med farbror Patrik och Lotta. Hela lilla familjen satt och hejade på ett urduktig sessan, sol, blå himmel och världens gladaste syskon som längtat massor efter varandra.
Förmiddag blev eftermiddag och vi firade Linus födelsedag med grillat och tårta, bebis mys och våra saknade fd grannar! Trötta kom vi hem, somnade allihopa på soffan innan det blev en sen middag och sängdags för lilleman.
Vår lilla grabb har blivit så duktig på att gå! Han kan gå helt själv med gåvagnen och håller man honom i händerna pinnar han iväg och vill ta sig framåt för egen hand! Ännu har han inte balansen att gå utan stöd med det dröjer nog inte länge. Jag tror han helt hoppar över att krypa, just nu ålar han sig fram men mest åker han bakåt. Han har precis lärt sig att snurra ett varv när han sitter så kanske blir han en rumphasare? Vi ser med spänning fram emot att se hans första steg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar