Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

tisdag 24 april 2012

Dubbel dejt.

Idag sov den lille till kl 9, kom upp för frukost och beslutade sig för att ta sig en tupplur igen. Det är antingen ingen sömn alls eller hur mycket som helst. Intresset för mat är inte heller vad det brukar och har vi tur äter han ett helt mål om dagen. "Ingen fara" säger bvc. "Han har att ta av" heter det. Och visst har han, men från att ha ökat med 500-1000gram i månaden hade han sist gått upp 500ram på nästan 2 månader. Det  är inte ens 10gram i veckan. Han kryper inte så hans förmåga att röra sig är ju fortfarande en aning begränsad. Men som sagt ingen oro säger bvc. "Han har att ta av." Suck.
Fina Therés kom över idag på en kopp kaffe och trevligt pladder, hon hade med sin en massa fina nya tyger att sy nya mössor,dregglisar, våtservettfodral eller solhattar! 
Hennes affärsidé är grym, man har möjlighet att själv designa sitt barn mössa eller dregglis. Man väljer själv tyg, vad man vill ha och sedan syr hon upp det åt en, och det bästa av allt är att det inte alls är dyrt! Kolla här om det låter intressant!
Efter lunch träffade vi Liv, vi luffade runt på stan, kikade på allt möjligt kul till oss och de små, fikade, bubblade och skrattade åt våra fina små som charmade loss<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar