Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

torsdag 2 februari 2012

Unga mödrar

Ser på programmet och blir så förbannad över folks nonchalanta inställning till att bli föräldrar och att få barn. Är det ingen som talar om för de här 16 åriga killarna och tjejerna att ett barn inte är ett gulligt husdjur som man kan göra sig av med när det passar?
Det är så lätt att skydda sig och det tycker jag man är skyldig att göra om man inte är beredd att och har möjligheterna att ge ett barn det de behöver!
Stackars ungar som växer upp med pappor som inte vill eller kan ta del av dras uppväxt, med omogna mammor som prioriterar cigaretter och annan skit framför sina barn. Barn som får tas om hand om av sina far eller morföräldrar för att deras föräldrar inte har fattat att det är skit jobbigt mellan varven men att man valt att viga sitt liv till sina barn den dagen man valde att sätta dem till världen.
Barn är det finaste som finns och alla ungar förtjänar och borde ha närvarande föräldrar som älskar dem mer än något annat i livet och som uppskattar den fina gåva de fått...
Det gör mig uppriktigt ledsen att se...

2 kommentarer:

  1. De trista i kråksången är att alla röker super och lever partyliv och kastar över barnen till vem som helst för dom har ju fan inte valt att få sitt liv förstört av ngt barn... Så tragiskt ..

    SvaraRadera
  2. Ja precis, det är så oerhört trist att de inte förstår värdet av sina barn! Såg idag att en av tjejerna blev av med sin dotter, lika tragiskt som det är att barnet tvingas in i ett liv i fosterhem-det kan ju vara en jätte bra familj också såklart- lika tragiskt att ett barn växer upp i en familj där föräldrarna inte ser och tillgodoser barnets behov...att man ens tror att man kan och att man fortfarande vill fortsätta leva som man gjorde innan man fick barn visar ju bara de att man inte är mogen eller redo att vara förälder.

    SvaraRadera