Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

lördag 7 januari 2012

Så var vi här ute på stugan igen, ett underbart året runt boende med hav och skog runt knuten. Det är alldeles underbart här ute, tyst så som på vindens alla läten i skogen och kalla vågar som slår mot klipporna. Idag har vi varit ute och gått längs med havet och grillat korv till lunch. Sessan älskar att vara ute, hela familjen är riktiga naturbarn som trivs i skogen. Vi har byltat på oss lager med lager av varma kläder och varit ute tills kinderna varit rosiga av kyla och frusit om fötterna.


Mormor och morfar är här med oss, det är mysigt att umgås tillsammans så här. Man lägger undan mobilerna, vaknar när vi vaknar, äter när vi är hungriga och sover när vi är trötta. Ett liv utan klocka och måsten är att njuta.
Lilla prinsessan spanar ut över havet, håller handen med mormor och aktar sig för hala klippor. Lillebror fick stanna hemma med pappa när vi promenerade längs med klipporna, blåsten och kylan gjorde det helt enkelt för kallt för honom. Istället passade han och pappa på att mysa i stugan och hålla den varm till oss!Precis här friade P, på knä med en ring med elva diamanter i fickan. Det var vi, sessan och havet som vittnen, det var vacker och romantiskt men satans så kallt!

2 kommentarer:

  1. Mysigt att få en familjehelg...inget som går upp emot det!!!

    SvaraRadera
  2. Ha det så trevligt!:)

    SvaraRadera