Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

fredag 20 januari 2012

Potatis och morots puré

...gjorde succé hos lilleman. Han åt med hela ansiktet och slickade bokstavligen tallriken och hade mat över hela kroppen, härligt. Jag fick ju höra på bvc att det var viktigt för barn att få känna på maten och gojsa runt så jag tänkte what the hell och lät gossen leka med maten, P tyckte att jag var knäpp för han fick hålla i lilleman och blev ju helt nedkladdad han med (hehe).
Det blev badet omgående för buset när maten var uppäten. Han älskar att bada, han plaskar, "simmar" och försöker äta vattnet.
Idag kissade han när han låg på rygg så vi fick göra en snabb räddning så att han inte kissade sig själv i ansiktet, det var näära, urs!
Nu ligger världens godaste bebis och myser med mig i soffan och pappan kom precis innanför dörren med vårt fredags godis! Mums, nu är det fredags mys för hela slanten.

2 kommentarer:

  1. Åh så gott det såg ut nu blev jag ju riktigt sugen!! Jag kan tänka mig att han gladda rejält om han fick chansen.... >Får passa på när pappa håller ;) Hoppas ni får en underbar helg!
    Kram på er!

    SvaraRadera
  2. Mmm, fredag godis är bäst:p Haha ja, han var så lycklig den lille, han såg ut som en hund när han ville stoppa ner hela huvudet i tallriken och åt på den haha! Galen bebis vi har:p
    Hoppas du också får en kanon helg! Kram

    SvaraRadera