Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

torsdag 20 oktober 2011

Igår:

Igår åkte jag och lillebror till gamelfarmor och farfar och fikade. Jag köpte med winerbröd eftersom gamelfarmor älskar "köpe bröd", hon hade bakat bullar och äppelpaj och eftersom jag tycker hembakat är godast så brukar vi fika me både och. Lillebror trivdes bra i gamelfarfars famn, det är så tråkigt att gamelfarfar lider av afasi efter en stroke han fick för ett par år sedan och på grund av det har svårt att prata. Han vet vad han vill säga men det kommer helt enkelt inte ut. Vi satt och pratade om släkten, om gamla tider och vårr familj historia. Jg gillar det, så många människor och otaliga historier om dem och deras liv! P kom senare och fikade en stund med oss inna vi åkt hem.


Senare kom farmor och farfar och hälsade på, vi drack te och myste med lillebror, farfar och P tittade på trav och kvällen gick. Storasyster har ritat en massa teckningar till både mormor och morfar och farmor och farfar som hon sparat i en burk men de får hon ge själv till dem när hon är hemma nästa gång vi träffar dem!


På kanal 7 igår gick Per Morbergs program "Den stora mat resan", i gårdagens program deltog P kompis mamma, Lotta Triller, det var kul!




Snart kommer Julia, vi ska ut och promenera en stund, det är inte ofta som vi ses sälva utan män och barn så det ska bli jätte kul! Senare idag ska vi möta upp Martina för att köpa en pressent till Bella som firar sin födelsedag på lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar