Följ vardagen med min lilla familj med allt vad småbarn och varannan vecka liv innebär!

måndag 15 augusti 2011

Helgen!

Lördag:

Familjen vaknar efter en skön sovmorgon, Liten var pigg & glad som vanligt! Dagen bjöd på 1 års kalas på eftermiddgen så efter lunch åkte vi & inhandlade födelsedagspressent & P hittade ett par snygga shorts på Po.P till Liten. Kalaset var jätte mysigt, kaffe, tårta & super goda bullar i solen ute i trädgården, härligt! På kvällen åkte vi till bonusmormor & morfar & grillade tillsammans med bonusmorbror. På menyn stod grillade färsbiffar med fetaost, grillad fisk med chili & lime, majskolvar, champinjoner och en stor festaostsallad.


Söndag:

Vi började dagen med en stor & lång frukost på de nybyggda verandan. Liten ägnade förmiddagen åt att gå med bonusmorfar, först för att nyfiket och mycket koncentrerat titta på när han målade ballkongen, sedan uppe på hans axlar när de gick för att se hur det gick för bonusmorbor att mecka bil. Efter en stund hämtade hon bonusmormor för att leka sakletare! Stolt och glad berättade hon att de hittat massor med intressanta saker, men dock inga sniglar som hon letat efter...


På kvällen väntade middag med farbror Patrik & Lotta! (Herregud så gammalt det låter när man säger farbror på det viset!) Tanken var att vi skulle äta musslor, men någonstans i våra förvirrade hjärnor hade båd jag och P glömt att alla fiskdelikatessavledningar är stängda på söndagar! Det blev lax, kött, pommes & sallad, inte så illa ändå! Till efterätt bakade Liten en super god kladdkaka som serverades med glass och bär, mums!


Nu dröjer det ett par dagar innan Lite kommer hem igen, vi saknar henne redan & jag önskar att tiden kommer gå fort! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar